Over Jurist Wevers

Jurist Wevers is een juridisch advieskantoor, gespecialiseerd in onder andere de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015) en gevestigd in het Achterhoekse dorp Aalten.

Het doel van het kantoor is het aanbieden van juridisch advies voor allerlei uiteenlopende zaken in een prettige maar betrokken sfeer, om zo de drempel te verlagen om een advocaat of jurist in te schakelen. Ook de tarieven reflecteren die laagdrempeligheid, zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen zijn of haar recht kan halen. Met betrekking tot de Wmo 2015 is Jurist Wevers toonaangevend op het gebied van voorlichting en procederen en er zijn al veel successen geboekt. Verder is Jurist Wevers niet alleen actief in Gelderland, maar in heel Nederland. Naast de successen met betrekking tot de Wmo 2015 zijn uiteraard ook veel andere zaken met goed gevolg behandeld. Te denken valt aan problemen met betrekking tot huur en verhuur, bijstandszaken, incassozaken en consumentenzaken. Jurist Wevers kan dan ook bij allerlei verschillende problemen worden ingeschakeld tegen lage tarieven, bijvoorbeeld door middel van een juridisch abonnement.

Mr. Kevin Wevers, juridisch adviseur bij Jurist Wevers

Mr. Kevin Wevers, juridisch adviseur bij Jurist Wevers in een live-uitzending op Omroep Gelderland

Jurist Wevers heeft sinds eind 2014 veel doorbraken geforceerd, waaronder gewijzigd beleid in de gemeenten Montferland en Lochem na gewonnen rechtszaken en samen met de FNV is recentelijk ook in de gemeente Berkelland gewijzigd beleid geforceerd door honderden behandelde bezwaarschriften. Verder is jurist mr. Wevers regelmatig te zien in nieuwsbladen/kranten en in andere media. Een ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit zorgt ervoor dat de afstand tussen de cliënt en jurist klein is. Het kantoor onderscheidt zich dan ook door een zeer persoonlijke aanpak. Het belang van een snelle behandeling is groot en om die reden zijn er geen aparte spoedtarieven en dergelijke. Elke zaak vereist immers spoed. Dit neemt niet weg dat bepaalde zaken een hogere prioriteit hebben dan andere zaken, in verband met bijvoorbeeld aflopende bezwaar- of beroepstermijnen.

Voor meer informatie of indien u een probleem aan Jurist Wevers wilt voorleggen, kunt u uiteraard altijd contact opnemen. U kunt Jurist Wevers bereiken via het telefoonnummer 0543-537335 en op het e-mailadres info@juristwevers.nl. Daarnaast kunt u op kantoor langskomen voor een gratis oriënterend gesprek. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt tijdens de openingstijden altijd binnenlopen, al kan de aanwezigheid van mr. Wevers vanwege veel werk op locatie niet gegarandeerd worden. Een afspraak maken is om die reden zeer sterk aan te raden. Afspraken, zowel telefonisch als in persoon, kunnen ook buiten kantoortijden worden ingepland.

Het kantoor is open en te bezoeken op:

Maandag: 13:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 13:30 – 17:00 uur
Woensdag: 13:30 tot 15:00 uur
Donderdag: 13:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 13:00 – 14:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Op afspraak

Het kantoor van Jurist Wevers, waar zaken worden behandeld en gasten worden ontvangen.

Het kantoor van Jurist Wevers aan de Sniedersweide 15 te Aalten