Contact

Bredevoortsestraatweg 19, 7121 BA Aalten
Telefoonnummer vast: 0543-537335
info@juristwevers.nl
KvK-nummer: 61589853
 

Openingstijden en beltijden:

Maandag: 10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 10:00 tot 14:00 uur
Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 tot 14:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

LET OP: Incidenteel kan het zich voordoen dat alle collega's van kantoor zijn. In dat geval zal de telefooncentrale eerder uitgeschakeld worden. Excuses voor eventueel ongemak in dergelijke gevallen.

Ter informatie, Jurist Wevers is gesloten van donderdagmiddag 25 juli 2019 tot en met 19 augustus 2019. In deze periode zijn wij niet bereikbaar en niet in staat om stukken door te nemen of te versturen.
 
Zoals altijd excuus voor het ongemak, maar eerlijk is eerlijk: ook wij zijn toe aan vakantie! 😉 Voor de goede orde: wij zijn dus volledig gesloten in deze periode.
 
Na de vakantie zal alles zo spoedig mogelijk weer opgepakt worden, waarbij allereerst de zaken met deadline weggewerkt zullen worden.
 
Namens het team van Jurist Wevers dan ook een fijne zomervakantie aan iedereen die het geluk heeft hiervan te mogen genieten!

Vanwege de vele werkzaamheden op locatie is het raadzaam om een afspraak te maken, als u op kantoor wil langskomen. U kunt u het secretariaat bereiken binnen de gestelde beltijden, om een (telefonisch) onderhoud te plannen met de jurist. Zowel nieuwe als oude klanten kunnen bellen met het telefoonnummer 0543-537335. Let wel, het kan vanzelfsprekend altijd voorkomen dat toch alle medewerkers even bezet zijn. Probeer het dan later even opnieuw.

Daarnaast kunt u te allen tijde een e-mailbericht sturen en wij proberen dan zo snel mogelijk te antwoorden. Een e-mail sturen is sowieso raadzaam, omdat wij dit te allen tijde kunnen lezen en beantwoorden. Hoort u binnen zeven dagen niets? Stuur dan een herinnering, aangezien vanwege de grote hoeveelheid mails wellicht iets over het hoofd wordt gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.