Contact

Bredevoortsestraatweg 19, 7121 BA Aalten
Telefoonnummer vast: 0543-537335
info@juristwevers.nl
KvK-nummer: 61589853
 

Ter informatie het volgende.

Even een update over mijn vader tevens collega/onderdaan tevens wijsneus Henk Wevers. Afgelopen dinsdag is hij, opnieuw, opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij al maanden aan het kwakkelen is. Er zijn problemen met de darmen en inmiddels is bekend dat hij hiervoor geopereerd zal worden op maandag 27 augustus 2018.

De herstelperiode zal ook in ieder geval 10 dagen zijn, waarbij het vooralsnog onduidelijk is wanneer hij eventueel weer kan werken. Zoals iedereen begrijpt gaat de gezondheid van Henk voor en dat betekent dat wij de komende weken slecht bereikbaar zullen zijn bij Jurist Wevers en Henk alle tijd geven om op eigen tempo weer te herstellen en aan het werk te gaan. Erica en ik zullen proberen, waar het kan, de telefoon te bemannen, maar zowel Erica als ik zijn vaak op cliëntenbezoek, bij hoorzittingen aanwezig of bij rechtszittingen aanwezig. Het zal dus regelmatig voorkomen dat wij een gehele dag niet telefonisch bereikbaar zijn.

Het is even niet anders, hoe vervelend dit wellicht ook is. Wanneer er iets relevants te melden is zal ik op Facebook, Twitter en op onze website kenbaar maken, ook met betrekking tot de openingstijden.

Namens Henk wil ik iedereen bedanken voor de beterschapswensen die via mij en Erica zijn gedaan! Eventuele kaartjes kunnen gestuurd worden naar het vaste adres, Bredevoortsestraatweg 19 te Aalten, 7121 BA.

Met vriendelijke groet,

Het team van Jurist Wevers

Henk Wevers
Erica Stinissen
Kevin Wevers

Maandag: 10:00 tot 14:00 uur
Dinsdag: 10:00 tot 14:00 uur
Woensdag: 10:00 tot 14:00 uur
Donderdag: 10:00 tot 14:00 uur
Vrijdag: 10:00 tot 14:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

LET OP: Bovenstaande tijden zijn niet actueel, vanwege de afwezigheid van Henk Wevers. Zie hierboven.

Vanwege de vele werkzaamheden op locatie is het raadzaam om een afspraak te maken, als u op kantoor wil langskomen. U kunt u het secretariaat bereiken binnen de gestelde beltijden, om een (telefonisch) onderhoud te plannen met de jurist. Zowel nieuwe als oude klanten kunnen bellen met het telefoonnummer 0543-537335. Let wel, het kan vanzelfsprekend altijd voorkomen dat toch alle medewerkers even bezet zijn. Probeer het dan later even opnieuw.

Daarnaast kunt u te allen tijde een e-mailbericht sturen en wij proberen dan zo snel mogelijk te antwoorden. Een e-mail sturen is sowieso raadzaam, omdat wij dit te allen tijde kunnen lezen en beantwoorden. Hoort u binnen zeven dagen niets? Stuur dan een herinnering, aangezien vanwege de grote hoeveelheid mails wellicht iets over het hoofd wordt gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *